Een gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl wordt bevorderd door sporten, gezonde voeding en voedingssuppementen. Voorbeelden van voedingssupplementen zijn vitaminen, mineralen, proteine producten, anti stress producten en afslankproducten. In Nederland zijn er een paar miljoen mensen die aan sport of een andere activiteit doen, denk aan wandelen, fietsen, dansen of watersport.  Al die mensen werken aan hun fysieke conditie en gezondheid.  Een goede gezondheid heeft ook alles met levensstijl te maken.

body en fit proteinerepen banner

proteinereep eten tijdens het sporten samen

We worden steeds ouder

Dat we gemiddeld steeds ouder worden heeft alles met onze levensstijl te maken, steeds betere gezondheidszorg maar ook met de veranderende maatschappij. Werd je in de jaren 50 als 60 plusser als “oud” gezien, tegenwoordig ben je zelfs als 70 plusser niet oud. Het aantal honderd plussers neemt in Nederland alleen maar toe. Er komt zeker een tijd dat mensen ouder dan 150 jaar kunnen worden en ook nog steeds kunnen blijven functioneren.

body en fit vers gekoeld banner

Ziektes zullen worden overwonnen

Uiteindelijk zullen ook ziektes als kanker en alzheimer kunnen worden overwonnen. Althans, die kans is zeker aanwezig. De vraag is of de steeds maar toenemende welvaart en het toenemende consumptie gedrag, geen negatieve invloed zullen hebben op onze gezondheid.

eiwitten om fit te blijven

Een plantaardige levensstijl

De wereldbevolking blijft maar groeien. Het is onmogelijk dat we door blijven gaan met het massaal consumeren van vlees en vis. De aarde biedt heeft daar simpelweg niet de ruimte voor. We zullen ons steeds meer een plantaardige levensstijl gaan aanmeten. Verantwoord = minder vlees en vis!

body en fit vegan banner

Natuurlijke verzorgingsproducten

Als veganist denk je niet alleen aan veganistich eten. Ook natuurlijke verzorgingsproducten moeten plantaardig zijn. Kaal worden bij mannen kan worden voorkomen of vertraagd door het gebruik van edelgistvlokken of natuurlijke shampoo. Lees het hele artikel over kaal worden bij mannen hier.