Gezonde levensstijl

Een gezonde levensstijl
Een gezonde levensstijl wordt bevorderd door sporten, gezonde voeding en voedingssuppementen.  Voorbeelden van voedingssupplementen zijn vitaminen, mineralen, proteine producten, anti stress producten en afslankproducten. In Nederland zijn er een paar miljoen mensen die aan sport of een andere activiteit doen, denk aan wandelen, fietsen, dansen of watersport.  Al die mensen werken aan hun fysieke conditie en gezondheid.  Een goede gezondheid heeft ook alles met levensstijl te maken.

We worden steeds ouder

Dat we gemiddeld steeds ouder worden heeft alles met onze levensstijl te maken, steeds betere gezondheidszorg maar ook met de veranderende maarschappij. Werd je in de jaren 50 als 60 plusser als "oud"gezien, tegenwoordig ben je zelfs als 70 plusser niet oud. Het aantal honderd plussers neent in Nederland alleen maar toe. Er komt zeker een tijd dat mensen ouder dan 150 jaar kunnen worden en ook nog steeds kunnen blijven functioneren.

Ziektes zullen worden overwonnen

Uiteindelijk zullen ook ziektes als kanker en alzheimer kunnen worden overwonnen. Althans, die kans is zeker aanwezig.  De vraag is of de steeds maar toenemende welvaart en het toenemende consumptie gedrag, geen negatieve invloed zullen hebben op onze gezondheid.

Een plantaardige levensstijl
De wereldbevolking blijft maar groeien. Het is onmogelijk dat we door blijven gaan met het massaal consumeren van vlees en vis.  De aarde biedt heeft daar simpelweg niet de ruimte voor. We zullen ons steeds meer een plantaardige levensstijl gaan aanmeten. Verantwoord = minder vlees en vis!