Proteinerepen, zin of onzin?

Wat er over proteïne repen geschreven wordt.

Proteïne repen worden veel gebruikt door sporters zoals wielrenners, atleten, duurlopers ( marathon ), krachtsporters en andere sporten waar een fysieke prestatie geleverd wordt. Zowel sporters in de recreatiebranche als professionele sporters gebruiken spierversterkende en spierherstellende producten zoals protein bars en shakes.

body en fit proteinerepen banner

Daarnaast gebruiken sporters veel sportdranken en vruchtensuikers. Als je op zoek gaat naar informatie over de zin en onzin van proteinerepen, dan zijn de meeste referenties en verwijzingen best wel positief. Ik heb het dan niet over goedkope eiwitrepen die verkrijgbaar zijn bij de drogisten maar proteinerepen van gerenommeerde merken zoals die verkrijgbaar zijn bij Protislank, Body en Fitshop en Bodystore. Hier vind je lekkere en hoogwaardige proteïne repen.

eiwitten om fit te blijven

Voor wie zijn proteine repen zinvol?

Eiwitrepen ( ander woord voor proteïne repen ) zijn zinvol voor mensen die sporten en baat hebben bij spierherstel en spieropbouw. Maar ook mensen die in het kader van een eiwitdieet willen afvallen, kunnen baat hebben met proteinerepen, poeder of shakes. Koop echter wel proteineproducten van de betere merken en niet die in de supermarkt of goedkope drogist.

body en fit vegan banner

Meestal geen suiker aan proteine repen toegevoegd.

Aan proteïne repen worden meestal geen suikers toegevoegd. Ze kunnen wel natuurlijke suikers bevatten. Op de verpakking van iedere eiwitreep staat precies vermeld hoe een reep is samengesteld en hoeveel eiwit een reep bevat. De meeste van deze repen zijn ook geschikt als maaltijdvervanger.

proteinereep eten tijdens het sporten samen

Ook top atleten kopen proteinerepen.

Proteinerepen zijn ook populair bij topatleten. Deze repen kunnen de prestaties verhogen en bijvoorbeeld bij een marathon of tijdrit, zijn ze ideaal. Je kunt de beste kwaliteit proteïne repen kopen via proteinerepen.nl