Plantaardige eiwitten belangrijk in onze voeding

Proteïne is een ander woord voor eiwitten.

In deze blog gaan we onder andere in op het belang van het consumeren van veel plantaardige eiwitten. Je vindt plantaardige eiwitten onder andere in groente zoals broccoli en boerenkool of peulvruchten zoals bonen of kikkererwten. Die producten bevatten in de regel geen of weinig onverzadigd maar wel hoogwaardige, plantaardige, proteïne. Proteïne repen bevatten altijd de beste eiwitten.

body en fit proteinerepen banner

Proteïnerepen, shakes, tussendoortjes en proteïne maaltijden hebben allemaal als kenmerk dat ze in de categorie verantwoorde voeding horen. Ze worden geproduceerd voor sporters, mensen die af willen vallen en personen die van verantwoorde voeding houden en behoeft hebben aan een verantwoorde snack of tussendoortjes.

proteinerepen eten

Helaas is het aanbod plantaardige proteïne producten zoals shakes en repen nog laag. Wat ons betreft zouden er meer kant en klare proteïnemaaltijden, shakes en repen moeten komen die geschikt zijn voor veganisten want dat is de sterkts groeiende groep! Over de hele wereld zie je dat mensen, jong en oud, kiezen voor een vegan lifestyle!

body en fit vegan banner

Gelukkig heeft Body & Fitshop een aantrekkelijk aanbod voedingssupplementen waaronder proteïne repen en shakes. Wij houden je via deze blog op de hoogte voor wat betreft ontwikkelen op de markt voor plantaardige eiwitten, repen, maaltijden en shakes. Je kunt alle proteïne repen online bestellen.