Blog

maandag 20 november 2017
Proteinerepen, zin of onzin?
Tags: eiwitrepen, spierherstel, spieropbouw, proteine repen
Wat er over proteine repen geschreven wordt.

Proteine repen worden veel gebruikt door sporters zoals wielrenners, atleten, duurlopers ( marathon ), krachtsporters en andere sporten waar een fysieke prestatie geleverd wordt. Zowel sporters in de recreatiebranche als professionele sporters gebruiken spierversterkenden en spierherstellende producten zoals protein bars en shakes.  Daarnaast gebruiken sporters veel sportdranken en vruchtensuikers. Als je op zoek gaat naar informatie over de zin en onzin van proteinerepen, dan zijn de meeste referenties en verwijzingen best wel positief.  Ik heb het dan niet over goedkope eiwitrepen die verkrijgbaar zijn bij de drogisten maar proteinerepen van gerenommeerde merken zoals die verkrijgbaar zijn bij Protislank, Body en Fitshop en Bodystore.  Hier vind je lekkere en hoogwaardige proteine repen.

Voor wie zijn proteine repen zinvol?

Eiwitrepen ( ander woord voor proteine repen ) zijn zinvol voor mensen die sporten en baat hebben bij spierherstel en spieropbouw. Maar ook mensen die in het kader van een eiwitdieet willen afvallen, kunnen baat hebben met proteinerepen, poeder of shakes.  Koop echter wel proteineproducten van de betere merken en niet die in de supermarkt of goedkope drogist.

Meestal geen suiker aan proteine repen toegevoegd.

Aan proteine repen worden meestal geen suikers toegevoegd. Ze kunnen wel natuurlijke suikers bevatten. Op de verpakking van iedere eiwitreep staat precies vermeld hoe een reep is samensgesteld en hoeveel eiwit een reep bevat. De meeste van deze repen zijn ook geschikt als maaltijdvervanger.

Ook top atleten kopen proteinerepen.

Proteinerepen zijn ook populair bij topatleten.  Deze repen kunnen de prestaties verhogen en bijvoorbeeld bij een marathon of tijdrit, zijn ze ideaal.  Je kunt de beste kwaliteit proteine repen kopen via proteinerepen.nl


Geplaatst door: Webmaster op 09:41
Geen reacties
zondag 12 november 2017
Plantaardige eiwitten belangrijk in onze voeding
Tags: Body & Fitshop, proteine, veganisten, plantaardige eiwitten
Proteïne is een ander woord voor eiwitten.

In deze blog gaan we onder andere in op het belang van het consumeren van veel plantaardige eiwitten. Je vindt plantaardige eiwitten onder andere in groente zoals brocolli en boerenkool of peulvruchten zoals bonen of kikkererwten. Die producten bevatten in de regel geen of weinig onverzadidgd maar wel hoogwaardige, plantaardige, proteïne. Proteine repen bevatten altijd de beste eiwitten.

Proteïnerepen, shakes, tussendoortjes en proteïne maaltijden hebben allemaal als kenmerk dat ze in de categorie verantwoorde voeding horen. Ze worden geproduceerd voor sporters, mensen die af willen vallen en personen die van verantwoorde voeding houden en behoeft hebben aan een verantwoorde snack of tussendoortjes.
Helaas is het aanbod plantaardige proteïne producten zoals shakes en repen nog laag. Wat ons beteft zouden er meer kant en klare proteïnemaaltijden, shakes en repen moeten komen die geschikt zijn voor veganisten want dat is de sterkts groeiende groep!  Over de hele wereld zie je dat mensen, jong en oud, kiezen voor een vegan lifestyle!

Gelukking heeft Body & Fitshop een aantrekkelijk aanbod voedingssupplementen waaronder protine repen en shakes. Wij houden je via deze blog op de hoogte voor wat betreft ontwikkelen op de markt voor plantaardige eiwitten, repen, maaltijden en shakes. Je kunt alle proteine repen online bestellen.
Geplaatst door: Webmaster op 07:36
Geen reacties
De inhoud van deze paragraaf wordt automatisch gegenereeerd.